f
Jegyvásárlás

Program


Színházak Éjszakája

Színházak Éjszakája

Szeptember 17-én, szombaton 30 budapesti színház várja az érdeklődőket a megszokottól eltérő produkciókkal. A Katona József Színház programja
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A barátságos óriás – Roald Dahl-felolvasószínház

A Kolibri Kiadó és a Katona József Színház közös produkciója gyerekeknek

Időpont: 11.00-13.00

Helyszín: előcsarnok

A 100 éve született Roald Dahl a világ egyik leghíresebb mesemondója, és A barátságos óriás az egyik leghíresebb regénye, amit korábban Szofi és a HABÓ címen ismerhettek az olvasók.

A Hatalmagos Azonáltal Barátságos Óriás, azaz a HABÓ nem közönséges csontkrámcsáló óriás. Ahhoz túlságosan is kedves és gyámbor. Szofi legnagyobb szerencséjére. Ha ugyanis bármelyik másik óriás rabolta volna el az éjszaka kellős közepén, hamarosan felfalta volna reggelire. Amikor Szofi megtudja, hogy az óriások Angliába loholnak, és egészben nyeldekelnek le kedves gyerkedliket, ő meg a HABÓ elhatározza, egyszer s mindenkorra véget vetnek a szörnyűséges emberevésnek!

Roald Dahl kém volt, kiváló vadászpilóta, csokoládétörténész és feltaláló, továbbá a Charlie és a csokigyár, a Matilda, A barátságos óriás, valamint számos nagyszerű történet szerzője.
A felolvasószínházban közreműködik Kiss Eszter és Tóth Anita.

A nagy tapsrend

Sokszor szívszorító, van, amikor felszabadító, de mindenképpen katartikus pillanat a taps felcsendülése az előadás végén. A szereplők meghajlása legtöbbször gondosan megkoreografált „műsor”. A nagy tapsrend ezen a ponton, az előadás végén indul: a nézőink most a Katona népszerű előadásainak összesűrített tapsrendjeit tapsolhatják át.

Időpontok: 18.00-18:45, 19.30-20.15, 21.00-21.45

Helyszín: nagyszínpad

Színházi pályaválasztási tanácsadó

Első kézből a színházi háttérszakmákról, a színfalak mögötti mindennapokról a Katona munkatársaitól.

Időpontok, előadók:
17.00-17.45 – Gricz István, kommunikációs vezető
18.00-18.45 – Dely Katalin, gazdasági igazgató
19.00-19.45 – Fodor István, színpadmester
20.00-20.45 – Héricz Anna, ügyelő-rendezőasszisztens
21.00-21.45 – Tölli Judit, kelléktár-vezető
22.00-22.45 – Nádor Lili, művészeti titkár
Helyszín: Sufni

Eltáv a Kamrában

Az Eltáv programban Szúcson, egy roma szegregátumban helyi és pesti gyerekekkel, fiatalokkal játszunk, gondolkodunk a világról, egymásról, a közeli és galaktikus jövőről. 11-18 óra között ennek a játéknak lehetsz a részese..

Galaktikus utazás 7-10 éves gyerekeknek

Ha van kedved, légy része a Csoki bosszúján utazó űrkalózok, a Galaktikus vakondok vagy a Holdkórusok kalandjainak. Ehhez nem kell mást tenned, csak hozd magaddal a kedvenc babádat, katonádat, legófigurádat, és együtt írjuk tovább a mesét 6-10 éves szúcsi roma gyerekekkel és a budapesti Katona klubos fiatalokkal.

Időpont: 13.30-15.30

Helyszín: Kamra

Retúr

Budapest-Szúcs, bányatelep 140 km. Nem távolság, kocsival alig 100 perc alatt elérhető, időnként mégis megközelíthetetlenül messzinek érezzük, ha lehetőségekről, családról beszélgetünk. A 60 perces színházi játék alatt bárki részese lehet a szúcsi és budapesti fiatalok utazásának.

Időpont:16.00-17.30

Helyszín: Kamra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Általános Szerződési Feltételek | Vásárlói tájékoztató | Adatkezelési szabályzat | Próbatábla