f
Jegyvásárlás

Program


Czutor Akusztik - Újranyitó buli a K:antinban

Czutor Akusztik - Újranyitó buli a K:antinban

Új csapattal, kínálattal és megújult belső térrel várja a vendégeket a K:antin, a Katona József Színház kávézója. Szeptember 4-én a Czutor Akusztik ingyenes koncertje nyitja az évadot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 4. vasárnap, 20:00

A pult mögött mostantól a Kino jól ismert csapatával találkozhatnak a K:antin - MasterCard kártyás kávézó vendégei. Európa első készpénzmentes kávézójában a MasterCard és Maestro kártyabirtokosokat továbbra is kedvezmények várják.

Ami változatlan: a kávézó ezentúl is koncerteknek, könyvbemutatóknak és gyerekprogramoknak ad helyet; az őszi program a Czutor Akusztik fellépésével kezdődik.

„Az akusztikus koncerten elővesszük a Czutor című szólólemezem dalait, amelyeket már több alkalommal igen jó hangulatban bemutattunk. Emellett leporolunk régebbi Nyers- és Belmondo-számokat is, és a hajdani Czutorchestra nevű formációm repertoárját is felélesztjük. Ezeket a számokat még egyetlen húgommal, Czutor Anett énekesnővel és egy zongorista barátommal, Pulius Tamással toltuk pár éve budapesti underground klubokban. Közös kedvenceinket, világslágereket, illetve magyar örökzöldeket (Beatles, RHCP, Sinatra, jazz sztenderdek) és persze Czutor-dalokat éneklünk el főleg akusztikus verzióban, rendes zenekarral és beatbox-ritmusokkal erősítve” – hangol a koncertre Czutor Zoltán.

Czutor Akusztik – K:antin újranyitó buli

Czutor Zoltán, gitár, ének
Kovács Adrienn - zongora
Czutor Anett - vokál
Paczári Viktor - basszusgitár
Shackle - beatbox (szájdob)

 

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Általános Szerződési Feltételek | Vásárlói tájékoztató | Adatkezelési szabályzat | Próbatábla